Bij de wekelijkse groepslessen is iedereen door de kleine groepen verzekerd van veel individuele aandacht, en kunnen we kwalitatief hoogwaardige lessen en begeleiding geven.

Een kind dat weerbaar is, is beter in staat zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

Naast groepslessen kunt u bij ons ook privélessen volgen. U traint dan 1-op-1 met de instructeur, waardoor u veel aandacht krijgt en alle puntjes op de ‘i’ kunt zetten.

Bij Fighting Tactics wordt zowel op individuele basis, als in kleine groepen Krav Maga gegeven. Bij de wekelijkse groepslessen is iedereen door de kleine groepen verzekerd van veel individuele aandacht, en kunnen we kwalitatief hoogwaardige lessen en begeleiding geven.

Doordat we zijn aangesloten bij de International Krav Maga Federation, weten we zeker dat alle technieken up-to-date zijn en zijn aangepast aan de hedendaagse richtlijnen. Regelmatige updates in zowel Nederland als Israel zorgen dat we voortdurend op de hoogte zijn van de meest recente aanpassingen.

terug naar boven

Het is belangrijk dat uw kind weerbaar is, zich assertief kan opstellen en voldoende zelfvertrouwen heeft om situaties het hoofd te bieden. Zeker in de huidige tijd en samenleving is het van groot belang dat zij zichzelf kunnen redden. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

Precies dit is de insteek van Krav Maga voor kinderen: verbaal en fysiek weerbaar worden, en indien nodig uw kind helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen. Tevens is het beheersen van agressie, conflicten verbaal oplossen en leren respectvol met elkaar om te gaan een belangrijk deel van de lessen. De technieken die uw kind leert zijn variaties op de Krav Maga-technieken voor volwassenen, echter, zij zijn speciaal aangepast aan de kracht en lichaamsbouw van kinderen.

terug naar boven

Met Personal Training traint u 1-op-1 met de instructeur, waardoor u veel aandacht krijgt en alle puntjes op de ‘i’ kunt zetten.

Of u nu sneller wilt bijtrainen doordat uw groep al iets langer bezig is en u wilt de technieken sneller onder controle krijgen, of u heeft specifieke vragen over onderwerpen waarmee u te maken kunt krijgen (denk bijvoorbeeld aan problemen met messen, stokken, vuurwapens), u kunt hiervoor altijd bij ons terecht. Ook wanneer u simpelweg uw stoot- en traptechnieken wilt verbeteren, of uw hoofd even lekker ‘leeg’ wilt maken door fysiek bezig te zijn, en combinaties wilt maken op de pads bent u uiteraard van harte welkom.

De tarieven hiervoor zijn:
Niet leden: € 60,- per persoon, per uur.
Leden van Fighting Tactics: € 50,- per persoon, per uur.

Korting:
Wanneer u met een trainingsmaatje komt, gaan de tarieven snel omlaag! Traint u met zijn tweeën met de instructeur, is het tarief voor niet-leden € 50,- per persoon, per uur, en voor leden 40,- per persoon, per uur.

Deze bedragen zijn exclusief 6% BTW wanneer u op onze locatie traint, en exclusief 21% BTW wanneer de training op een externe locatie plaatsvindt.

Reiskosten voor de instructeur zijn voor een externe locatie € 0,28 p/km. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op via 06-21542621, of via het contactformulier.

terug naar boven